Complementair Workwear

Leading The Way to a Sustainable Future

Complementair Workwear is onderdeel van Complementair B.V. uit Veenendaal

Wij leveren duurzame werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen aan organisaties en bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Wij stellen hen in staat om een positieve impact op het milieu te hebben en er tegelijkertijd voor te zorgen dat hun werknemers beschermd en comfortabel zijn. Daarbij leggen wij de focus op duurzaamheid, innovatie, veiligheid en comfort van werknemers, samenwerking, sociale verantwoordelijkheid en transparantie.

Ons assortiment

Bedrijfskleding

Duurzame en comfortabele bedrijfskleding.

Werkschoenen

Veiligheid en comfort gecombineerd in onze werkschoenen.

PBM's

Betrouwbare persoonlijke beschermingsmiddelen.

Onze kernwaarden

Duurzaamheid

Wij geven prioriteit aan het milieu en zijn toegewijd aan het creëren van producten die de impact op het milieu verkleinen.

Veiligheid en Comfort van Medewerkers

Wij zijn erop gericht producten te leveren die medewerkers niet alleen beschermen, maar ook hun werkervaring comfortabeler maken.

Innovatie

Wij streven naar continue verbetering en zijn toegewijd aan het introduceren van nieuwe en innovatieve producten die voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Samenwerking

Wij geloven in het belang van samenwerking met organisaties en bedrijven om hen te helpen hun duurzaamheidsdoelen te bereiken en hun inspanningen te ondersteunen.

Maatschappelijke Verantwoordelijkheid:

Wij begrijpen het belang van maatschappelijke bijdragen en streven ernaar een positieve impact te hebben op de maatschappij en het milieu door onze bedrijfspraktijken.

Transparantie

Wij zijn toegewijd aan openheid en eerlijkheid tegenover onze klanten en belanghebbenden over onze producten, werkwijzen en impact.